Dr. Michael Laitman

A Teremtőnek adott elégedettség formulája

A Teremtőnek adott elégedettség formulája
Az egész emberiség egyetlen spirituális test, és a korrekció nem arra a részre vonatkozik mely a korrekcióra serkenthető, hanem pont arra a részre mely nem serkenthető.

Csak akkor lehetséges elégedettséget adni a Teremtőnek, amennyiben mi a teljes formulát végrehajtjuk. Én korrigálom magamat annak érdekében, hogy összekapcsoljam Izraelt – ezen keresztül azt korrigálva, és ezek után korrigálnunk kell a világ összes nemzeteit.
The Formula For Bringing The Creator Contentment
Elégedettség a Teremtőnek – világ nemzetei – Izrael – Én

Mindez azt jelenti, hogy imámnak magában kell tartalmazni az összes alkotóelemet: engem amint korrigálom magam annak érdekében, hogy egy közös vágyat, edényt építsek másokkal, a vágy azon korrigált részét mely “Izrael”-nek, “Shechina”-nak (Istenség), vagy Malchut-nak van nevezve.

Mindez annak érdekében történik, hogy összekapcsolódjunk a világ nemzeteivel, hogy mindezzel elégedettséget adjunk a Teremtőnek.

Meg kell tervezzük az egész folyamatot a végeredménnyel, és csakis a végeredmény érdekében kezdek bele az egészbe. Amennyiben nem létezne a végső eredmény – az elégedettség a Teremtő számára, akkor bele sem kezdenék a folyamatba, mivel akkor az egész csak egoisztikus cselekedet lenne.

2012 szeptember 9, Reggeli lecke, 1.rész, Shamati 46.

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,622 seconds.