Dr. Michael Laitman

A belső hálózat: A belépés a vágyon keresztül történik

A belső hálózat: A belépés a vágyon keresztül történik

Kérdés:

Hogyan érhetjük el azon emberek szívét, akik nem állnak még készen arra, hogy meghallgassanak minket?

Válasz:

Nem jelent problémát egy másik ember szívének elérése. Végül is az összes fonál mely kölcsönösen összekapcsol minket kiterjedt mindannyiunk között, és azok mind rendelkezésünkre állnak, csak kezdjünk bele, befolyásoljuk a rendszert belülről. A világon csak azok rendelkeznek egy erőteljes hozzáférhetőséggel az embereket összekötő belső hálózathoz akik rendelkeznek a szívben található ponttal.

Mi mindannyian kölcsönösen össze vagyunk kapcsolódva egymással, az egész világ a kollektív érzésekben és gondolatokban barangol, de egyenlőre az “állati” szinten. Azokra az erőkre vonatkoztatva melyek képesek a valóságot megváltoztatni, a hét milliárd emberből egy sem képes azokat elérni, mindannyian felügyelet alatt állnak.

Mi képesek vagyunk a mindenki összekötő belső hálózatot befolyásolni, amennyiben azt megfelelő módon akarjuk tenni, segíteni a rendszert az előrelépésben, és, hogy az felfedésre kerüljön az emberek számára. Akkor képesek vagyunk magunk a rendszerhez kapcsolódni, és hozzáadhatjuk vágyunkat, imánkat. Szóval kezdjél bele, meg van erre a lehetőséged, végül is megkaptad a szívben található pontodat, mint összes többi barátod a világ minden részén.

Mi mindannyian hozzá vagyunk kapcsolódva ehhez a belső hálózathoz, és azon keresztül képesek vagyunk a hálózat pozitív fejlődését segíteni. Mi képesek vagyunk erősebben a világot magunk után vonzani, hogy az ne a negatív késztetések által haladjon előre. Amennyiben segítjük azt a természetes erőt, mely “Teremtő”-nek, van nevezve, hogy az segítse előre a világot, akkor mi a negatív pulzálást, lökéseket pozitívvá változtathatjuk, mely képes a világot előre húzni. A Kabbalisták, ezt úgy hívják, hogy “magát és a világot az érdemek irányába ítéli”. Előbb utóbb a fájdalmas hátba szúrások átváltoznak egy kellemes kalanddá ahogy előre haladunk.

Kérdés:

Mindez azt jelenti, hogy mindez nem azokról a szavakról szól, amiket másnak mondunk. Akkor ez akkor is működik ha a személy látszólag nem figyel oda, de nem megfelelőek a szándékaim?

Válasz:

Természetesen. Nem kell a fülünkkel semmit meghallanunk. Nekünk fel kell ébresztenünk egymást és az embereket külső eszközök segítségével, de a valódi és legerőteljesebb terjesztés kétségtelenül a belső hálózaton keresztül történik. Amennyiben mi megtartanánk a belső kapcsolatot egymás között, a világ megváltozna.

A kérdés az: milyen erőfeszítéseket kell tennünk annak érdekében, hogy megnöveljük belső kapcsolatunkat, és milyen erőfeszítéseket kell tennünk annak érdekében, hogy megnöveljük külső kapcsolatunkat.

Amennyiben mi már valóban képesek lennénk minden erőnket a belső kapcsolatba fektetni, akkor azt kellene tennünk. De egyenlőre még nem vagyunk erre képesek és dolgoznunk kell a külső kapcsolatokon is, hogy az segítsen minket egyesülni, és képesek legyünk kölcsönösen működni.

2012 szeptember 13, Reggel lecke, 4.rész, Béke a Világban (Báál HáSzulám)

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,157 seconds.