Dr. Michael Laitman

A személy megépiti saját Teremtőjét

A személy épiti meg a Teremtőt

Az összekapcsolódás által lassan – lassan feltárul a kapcsolat rendszere közöttünk. Ezen a kapcsolaton belül érezzük a vágyakat, amelyek fokozatosan kezdenek összekapcsolódni és az erő átfolyik rajtunk.

Ez az erő és a Fény feltárul a vágyainkban, amely az Adakozó ábrája, és rajtunk kívül található. Mi magunkba és közöttünk megépítjük, és felfedezzük Őt. Ez az ábra az úgynevezett Teremtő, ami azt jelenti “Boré”, jöjj és láss (Bó-vé Ré héberül).

A Teremtő csak azzal a feltétellel létezik, ha a teremtmény megépíti, és felfedi Őt a vágyába, szándékába, törekvésébe és az ő erőfeszítésébe.

Ez furcsának tűnhet, mivel írva van: “Én vagyok az Első, és Én vagyok az Utolsó”, “Nincs más Rajta kívül”, ” Az Ő dicsősége tölti meg az egész Földet”. És mindezek után azt mondjuk, hogy az ember maga építi meg a Teremtőt?

Mi készen vagyunk elhinni, hogy fel kell fedezzük a Teremtőt, aki el van rejtve, mintha felemelkedne a függöny, amely mögött Ő rejtőzik. De a valóság az, hogy mi magunkba építjük meg a “Teremtő” formáját, amelyet mi hivunk “Boré”.

2012 Szeptember 20, Reggeli lecke, Rábásh “Levelek”.

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,621 seconds.