Dr. Michael Laitman

A spiritualitásban mindenki egyenlő

A spiritualitásban mindenki egyenlő

Kérdés:

Amikor a workshop során a többi nővel ülök egy körben akkor ők a csoportom? Csatoljam gondolataimat a férfiakhoz a női workshop során?

Válasz:

Miért kellene neked a férfiakra gondolnod? Nem számít, hogy egy férfi vagy egy nő ül előtted. Ők azok a barátok akikkel most kommunikálnod kell.
És, hogyha eltörölnénk a nemiséget, és nem látnánk ezt a felosztást? Előttem csak egy vágy található, és ez a vágy átadja gondolatait nekem. Akkor semmi probléma nem lenne. Milyen férfiről meg nőről beszélsz? Ez csak a legalantasabb pszichológia semmi más.

Nem hiszem hogy nők bármennyire is kevésbé értenék meg a spirituális dolgokat mint a férfiak. Ha valóban fel akarják emelni magukat, mindazt megtehetik, de van egy másik problémájuk: valamilyen oknál fogva azt hiszik magukról hogy ők erre nem képesek. És ez elnyomja őket.

Amennyiben lehetséges lenne a külső megjelenést valahogy eltörölni, hogy az ne zavarja meg a dolgokat, azt hiszem nagyon sok egyenrangú partnert találnánk a nők között. Én ismerem őket.

2o12 szeptember 23, Virtuális lecke a Kabbala Alapjairól

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.