Dr. Michael Laitman

Külső mérték a belső változásra

Külső mérték a belső változásra

Kérdés:

Képzeljünk el egy fejlődő integrált társaságot, amely egy fallal van körülvéve. Abban a pillanatban, hogy a fal kissé felemelkedik, ott rögtön behatol egy egyszerű társaság és rögtön keveredés keletkezik. Azaz, előttem az az ember aki nem eléggé fejlett az integráció szempontjából, akkor kettőbe oszlik, és mindegyik azzal érvel, hogy az ő tanára az ideális és tanítása a helyes. Hogyan tudom melyik kritérium a helyes?

Válasz:

Abban a pillanatba amint a személy elkezdi megismerni magában a belső változást a környezet hatása által, amely körülveszi őt, elkezdi megérteni mennyire a javára válnak, és az ő szempontjából már nincs problémája a külvilággal, nem tudja befolyásolni. Tény, hogy a külvilág nem befolyásolja az ilyen embert, mit tud ajánlani neki? Ő kissé letudja állítani, megzavarni, ez a zavar fékezi, de szükséges számára, hogy dolgozzon vele és fölé emelkedjen.

Ezért a külső hatás lényegében szükséges, és jó a fejlődésre. Ha a befolyása alá esik, ennek az a jele, hogy még mindig nem korrigált, nem emelkedtett maga fölé. És ezért a külső hatás szükséges méték, hogy mennyire kell megváltoztassa magát.

Kérdés:

Ha megfelelő a személynek, amely irányul az integrált társaság felé, mert egy bizonyos része még nem jutott be legalább egy lábával erre az útra, és nem fog érezni semmit? Szóval, milyen formán fog felszálni a futószalagra?

Válasz:

A választás hiányából,vagy a mi magyarázatunk által, azaz kétféle módon. Először is, ez a szenvedés útja, amely hátulról tolja minden embert a bolygón, és a második, hogy ez ugyanaz a vonzóerő, amelyet mi tudunk adni, úgy hogy megmutatják neki a kijáratot és a fényes jövőt.

2012 Julius 2, Beszélgetés az Integrált világról

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.