Dr. Michael Laitman

Terjesztés: Mindenki képességei szerint

Terjesztés: Mindenki képességei szerint

Kérdés:

Azáltal hogy elértük következő szintünket a kongresszuson, a csoportban végzett munka mélyebb és erősebb lett, de mindezzel együtt mi történik a 99%-os terjesztéssel?

Válasz:

Részt kell vegyünk a terjesztésben. A csoporton belül akik úgy érzik hogy képesek terjeszteni, részt kell vegyenek abban. Készíthetnek játékokat, írhatnak anyagot, vegyenek mindebben részt. Ez azt jelenti, hogy a csoportban az embereknek fel kell osztaniuk elkötelezettségeiket, mindenkinek egy bizonyos feladatot kell végeznie annak érdekében, hogy a 99%-ot szolgálja. Vannak olyanok is közöttünk akik képesek a publikum elé állni.

Nagyon sok esetben ebben a nők jobbak mint a férfiak. Nem vonzanak magukra ellenséges véleményt, nem okoznak gyanút, és általában nem okoznak problémákat.

Azt hiszem, hogy mindazok akik képesek erre, meg kell kapják a lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a terjesztésben. Nem szabad erőszakkal nyomni valakit aki fél, vagy akinek nincs meg a belső alapja hogy a publikum elé álljon, hogyha nem képes magát megfelelően ebbe behelyezni. A tanítás végül is egy bizonyos tehetség, és a személynek szüksége van erre a tehetségre. Természetesen lehetséges ezt tanulni, de ehhez is szükség van bizonyos alapokra.

Tisztáznunk kell azt hogy a csoporton belül ki az, aki képes a terjesztésben részt venni, és akkor be kell fektessünk ezekbe az emberekbe. És aki pedig nem alkalmas erre azokat hagyjuk, nem szabad senki sem erőszakolni. Ők is segíthetnek, rendezhetik a dolgokat, szolgálhatnak, mely ugyancsak nagy és esszenciális feladat, mely semmivel nem kevésbé értékes mint más munkák. Komolyan figyelembe kell vegyük és ki kell használnunk az összes adódó lehetőséget ahelyett, hogy korlátoznánk azokat.

2o12 szeptember 23., Virtuális Lecke a Kabbala Alapjairól

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,139 seconds.