Dr. Michael Laitman

A Végtelen Világ (Ein Szof) felismerése az egyszerű szavak mögött

A Végtelen Világ (Ein Szof) felismerése az egyszerű szavak mögött

A barátokkal való összekapcsolódás nem az értelmükkel való összekapcsolódást jelenti. Amikor én megadom magam, és képes vagyok meghallani, amit barátom mond, az nem arra szolgál, hogy később azt tegyem amit ő mondott. Nekem az egómat, kell magam alá gyűrnöm, de ez nem azt jelenti, hogy el kell fogadjam a másik tanácsát.

Én a közöttünk levő belső kapcsolat előtt adom meg, hajtom meg magam. Ez egy teljesen más dolog. Én hallom amit ő mond, és azt úgy kell elfogadnom mintha az a generáció legnagyobbikától jönne, aki előtt én megadom magam, felfedezve a másik belső szintjét ott, ahol ő spirituális magasságában található. Az Ein Szof (Végtelenség) mindegyikőnkben benne van, én valójában ez előtt a spirituális szint előtt adom meg magamat, és a  nem barátom korporeális nézete előtt.

Ez egy nagyon fontos finom részlet. Mi még nem értjük, hogy az összes világ a közöttünk levő viszonyban található, beleértve az aktuális Ein Szof világát.

2o12 október 5., Reggeli lecke 4.rész, Előszó a Zohár Könyvéhez

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.