Dr. Michael Laitman

A 125 fokozatos sebességváltó

A 125 fokozatos sebességváltó

Ma mi egy még erősebb egységet akarunk építeni egymás között. A felkészülési időszak, mely egy pár évig tartott ezennel befejeződött. A múltban nem vettük volna ezt a kihívást komolyan. Ma a világ külső körülményei, a belső körülmények Izraelben, a csoporton belüli belső feltételek, a minden egyes személyen belüli belső feltételek többé kevésbé alkalmasak a “magasabb sebességre való kapcsoláshoz”. Eljött az idő.

Kérdés:

Elkezdtük már ezt a felgyorsulást?

Válasz:

Néhányan még mindig üresjáratban vannak, mások már velünk együtt haladnak. Mindenki saját maga dönti el mekkora sebességgel halad előre.

Kérdés:

Képes a személy maga lemérni ezt a sebességet?

Válasz:

A személy erre nem képes, azonban minden a saját kezében van. Mennyire egyesül a csoporttal, a tanárral, közös cselekedeteinkkel? Néhányan még mindig alszanak, míg mások már teljes erőbedobással dolgoznak hogy belépjenek a folyamatba, és napról napra érzékelik a “hozzáadásokat”. Minden azon múlik a személy mennyire hajlandó ebbe a folyamatba beleegyezni saját vágyával szemben. Ezáltal ne keressünk kiskapúkat magunkon belül, hanem ehelyett cselekedjünk.

2o12 október 1o., Reggeli lecke 3.rész, TESz

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.