Dr. Michael Laitman

A Felső Fényt felfogó Radar

A Felső Fényt felfogó Radar

Kérdés:

Ön beszélt arról a tényről, hogy minket állandóan felébresztenek Felülről, de mi nem érezzük azt mivel még nem értük el a formaazonosságot. Mi történik Felül amikor mi a Zohár Könyvét olvassuk, akkor erősebben vagyunk felébresztve, vagy mi magunk válunk érzékenyebbé?

Válasz:

Ha te csak egyszerűen olvasod a Zohár Könyvét semmi nem történik. Vagy olvasod azt vagy sem. Minden a szándékodon múlik. Amennyiben a szándékod kiváltja a formaazonosságot, akkor azon a szinten ahol te egyenlővé váltál a felső szinttel, benyomást kapsz attól. De amennyiben te nem a formaazonosságra törekszel, amennyiben nem azt közelíted meg, akkor a könyv nem ragyog rád.

A felső szint egy fix állapot mely Hafec Heszed-nek (mely csak kegyelemre vágyik, azaz semmit sem akar maga számára) nevezve. Te kiválthatod azt hogy az benyomást tegyen rád amennyiben erőfeszítést teszel, és megnöveled vágyadat. Akkor az rád ragyog majd. Ez nem azt jelenti hogy kifejezetten neked ragyog, de te edényeidnek megfelelően kapsz benyomást attól, megújult vágyaid alapján.

De honnan kaphatod meg az új edényeket és vágyakat? Egyikőnk sem egy olyan edény mely képes lenne a Fényt magába szívni. Legalább egy pár emberre van szükség, akik össze akarnak kapcsolódni annak érdekében hogy lenullázzák magukat a többiek előtt, és ez már azonossá válik a felsővel. Egy ilyen formaazonosságnak köszönhetően ők már képesek a köztük levő felsőtől erősebb ragyogást érezni.

2o12 október 14., Reggeli lecke 2.rész, Zohár

 

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,623 seconds.