Dr. Michael Laitman

Egy mechanikus módszer a Felső Fényhez

Egy mechanikus módszer a Felső Fényhez

Kérdés:

Ha el kell játsszam a saját magam lenullázását, ez csak a külső szinten vagy a belső szinten történjen?

Válasz:

Persze, én játszom belsőleg saját magammal, és nem számít, hogy vannak még emberek körülöttem, vagy sem. A legfontosabb dolog az, hogy én egyelőre fel vagyok osztva a külső és belső részre a jelenlegi állapotomból és hogy hova haladok, én elrendezzem a jelenlegi tulajdonságaimat, az erőket egy belső hierarchiában, tehát én képes vagyok ezt eljátszani.

Ha eljátsszuk a lenullázást és az alantasságot, akkor ez a játék fokozatosan valósággá válik. A egész világunk és a mi állapotunk mechanika, kivéve azt, hogy mechanikus módon kérjük a “Reformáló Fény” – t, semmi más választásunk nincs másképp működni.

Ha egy kicsit értem, hogy mi történik a magasabb szinten, mi kell legyen a következő szint, akkor én eljátszom a felső szintet, hogy én alantas vagyok, hogy megpróbálok minden eszközzel hozzátapadni és csatlakozni a barátokhoz. Az nem számít, hogy nincs érzésem, nincs megértésem ehhez és tudásom sem. A mi világunk mechanikus, földi, és ha használom az összes eszközt, amelyet megkaptam, akkor én magam után vonzom a “Reformáló Fény” – t.

A “Körbevevő Fény” működik rajtam. A felső szinten elkezdjük érezni a “Körbevevő Fény” hatását, hogy része a mi állapotunknak, mert a mi edényünk fel van osztva egy külső és belső részre, amelyben mi működünk. De a jelenlegi állapotba rejtettségben történik.

A tulajdonság átváltása kell, hogy történjen. Még ha mi foglalkozunk valamilyen fordított szándékkal is, de mindent megteszünk amit csak lehet, hogy magunkra vonzzuk a Fényt. És ez a Fény az úgynevezett “Körbevevő Fény”.

2012 október 15, Reggeli lecke, Rábásh írásai

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 1,476 seconds.