Dr. Michael Laitman

Átfordulni a spirituális világból fejjel lefelé

Átfordulni a spirituális világból fejjel lefelé

Kérdés:

Tudva van, hogy a szülés előtt az embrió átfordul fejjel lefelé. Mit szimbolizál ez a spirituális születés a csoport felé történő előrehaladás folyamatában?

Válasz:

Az embrió születésekor valóban megfordul fejjel lefelé, mint ahogy le van irva a “Tiz Szfira Tanulmánya” – ban. Általánosságban beszélve, ez azt jelenti, hogy ő kicseréli a fejét, az értelmét. Az összes értékeit az “értelem alatt “, “értelem fölött”, minden átfordul benne, és ő látja az úgynevezett “én fejjel lefelé a világot láttam”, ő forditott értékeket látott. Az adakozás vágya fontosabbá válik számára, mint a megszerzés iránti vágy, ez az átfordulás történik benne.

A szülés után, ismét felemeli a fejét felfelé. Csak szüléskor található ebben az állapotban. Nem képes ebből a világből úgy kijönni, hogy ne engedne mindent el ami a fejében van. Ez, ami szimbolizálja “fejjel lefelé”, azaz, megfordul fejjel lefelé.

2012 október 19,Reggeli lecke, Rábásh irásaiból

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.