Dr. Michael Laitman

A Bnei Baruch jövője

A Bnei Baruch jövője

Kérdés:

Ön minőségi kapcsolatról beszél. Tarthatnánk egy kongresszust a 1o-2o legjobb tanítvány számára, akik a kemny maggá válhatnának, példával szolgálva a többieknek? Tarthatnánk egy ilyen korlátozott minőségi kongresszust?

Válasz:

Én azt akarom hogy egy ilyen csoport összes tanítványomból álljon, és nem akarok senkit sem kiemelni ebben a pillanatban. Majd meglátjuk hogy a jövő mit hoz.
Eljöhet egy olyan idő amikor kifejlesztünk egy komoly irányító rendszert a Bnei Baruch-nál, és akkor a csoportot majd egy belső és külső részre kell majd felosztanunk, a támogatóbb adminisztrációs részlegre, mely mindent megszervez. Akkor majd újraszervezzük a dolgokat.

Remélem hogy a 2o12-as év vége felé olyan egységessé válunk az egész világon keresztül, hogy precízen megértjük majd, hogyan kapcsolódjunk egymáshoz belsőleg, és hogyan közelítsünk az emberekhez kívül. Akkor már ezzel létrehozunk egy pontos szerkezetet az általános Bnei Baruch csoport számára az egész világon, egy belső ideológiai csoportot, és az adminisztratív csoportot, mely megszervezi a dolgokat és a terjesztéssel és más dolgokkal foglalkozik. Akkor majd megteremtjük az általános szerkezetet, de egyenlőre nem tartunk ott.

2o12 október 14., Virtuális lecke

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.