Dr. Michael Laitman

Mi ébreszt fel engem?

Mi ébreszt fel engem?

Néha vannak olyan helyzetek, amikor a személy nem akar semmit. Semmi különösebb dolog nem húzza őt: sem a barátokkal való összeolvadás, nem érti a kabbala szöveget, nem valami fontos a  kapcsolat. Nem gondol a belső célokra, amelyeket kellene gyakorolnia a nap folyamán, a csoportban, a munkában. Ő “halott”. Ez nem olyan, hogy “halott” – nak, érzi magát, hanem egyáltalán nem érzi magát, alszik.

Ebben az esetben mit kérhet a személy?

Két dolgot kérhet:

1. Legyen egy kicsit közelebb a csoporthoz, hogy ezek a “folyamok” a barátokon keresztül eljussanak hozzá is, felrázza és felébressze őt.

2. Az alapvető vágya a Fény alá tegye őt, hogy hatással legyen rá.

Tehát, ha a személy nem rendelkezik egy követeléssel, amely meg van vizsgálva, és egy hiányosságból vagy egy sóvárgásból származik, akkor szüksége van a két tényezőre.
Az egyik az “edény”oldaláról “és másik a “Fény” oldaláról”.

Először is, én tartozom a barátaimhoz, mivel, ami rajtuk keresztül folyik az rám is folyik. A legfontosabb, hogy én azért jöttem, hogy üljek, és figyeljek, és csak hallgassam ami a spirituális szinten történik. Tehát, engedjem hogy ezek a spirituális áramlatok rajtam keresztül érjenek a csoporthoz.

2o12 október 23, Reggeli lecke, a Zohár könyvéből

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,664 seconds.