Dr. Michael Laitman

“Jobb vonal” a csoportba

Kérdés:

Mit jelent a “bal vonal” a csoportban?

Válasz:

Ha felfedeződik a valódi “bal vonal” a csoportba, ez nem rossz, mert ő csak akkor fedeződhet fel, amikor már van “jobb vonal”, csak akkor, ha már felkészítettük magunkat, hogy megkapjuk az elnehezülést a szívünkben, a vitákat, a problémákat, a konfliktusokat és a nézeteltéréseket.

Minden megtörténhet a csoportban, de a “bal vonal” mindig a “jobb vonal” után jön és azt jelzi, hogy mi valóban képesek vagyunk megragadni és elképzelni helyes formába. Meg kell értenünk, hogy a Teremtő fordul hozzánk, és megkeményíti a Fáraó szívét. Ő annak érdekében teszi ezt, hogy növekedjünk közöttünk és segítsen nekünk megismerni Őt.

A Teremtő a “középső vonal”, tiszta adakozás, szeretet.Tehát tudjuk, hogy a problémák, amelyek feltárulnak közöttünk azért vannak küldve, hogy előre nyomjon bennünket a cél felé.

Kiderült, hogy a “bal vonal” megnyitja az egyenes utat a felemelkedéshez!

Ez a legfontosabb összetevője az emelkedésnek, hogy amilyen mértékben érezzük a szív elnehezülését, olyan mértékben növekedünk.

Mint a Fáraó, aki tízszer nagyobbra növekszik minden Egyiptomi csapás előtt, addig amíg elindulunk a következő szintre. Ez már a “üdvözülés”, és a kivonulás száműzetésből. Ez így működik.

2o12 október 24, Reggeli lecke, Rábásh irásaiból

(BS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.