Dr. Michael Laitman

A jó gondolat ereje betör a világba

A jó gondolat ereje betör a világba

Kérdés:

Rendelkeznek gondolataink valódi erővel?

Válasz:

Természetes hogy a gondolatok rendelkeznek erővel, nem véletlen az hogy léteznek olyan koncepciók hogy “gonosz szem” vagy “jó szem”. A mi értelmünk ereje a legerősebb erő a létezésben, erősebb mint egy nukleáris robbanás. Az a legmélyebb rétegekben van elrejtve, az atomok között. Az értelem ereje az utolsó szint a spirituális erő előtt.

De a gondolatok csak akkor válnak valóban erőteljessé amikor összekapcsolódnak, amennyiben mindegyikőnk csak egyedül gondol valamire akkor még kis mértékben sincs hatással a rendszerre, hanem csakis a korporeális szinten marad. Azonban amennyiben mi elkezdünk összekapcsolódni annak érdekében hogy felfedjük az általános adakozás erejét, akkor mi felélesztünk és felújítunk, mintha begyújtanánk és működtetnénk a teljes spirituális kapcsolat hálózatot egymás között. És akkor felfedjük a Teremtőt azon belül.

Nem kell nagy értelmi erővel rendelkeznünk, a legfontosabb a gondolataink minősége, hogy az legyen helyes, és képes legyen a kölcsönös adakozás erejét felfedni magunk között, azaz a Teremtőt. Amikor a Teremtő megjelenik, akkor fedődik fel a valódi intenzitás. Ez már a NRNHY Fénye és nem jelenlegi kicsiny világunk.

Mi összekapcsolódunk és a Teremtő hatása alá akarunk kerülni, hogy Ő lakozzon közöttünk, és irányítson minket, hogy mi Ő vele legyünk harmóniában, szinkronizált cselekedetekben. Ahogy a Teremtő az adakozás állandó állapota, ugyanígy mi magunk is az adakozás állandósult állapotába akarunk kerülni, és akkor mi felélesztjük az általános hálózatot, és amekkora mértékben mi abba beleépülünk és összekapcsolódunk egymás között, a Teremtő megjelenik.

Ez egy elképesztően hatalmas erő, mellyel szemben az összes e-világi korporeális erő hatástalan és értéktelen. Az egész korporeális világ elkezd az emberiség ezen belső erejének megfelelően forogni, minden megváltozik legkisebb összekapcsolódásunktól kezdve, és a legfontosabb az hogy ezen összekapcsolódásunk helyes legyen.

Mi láthatjuk azt hogy az előző év során az “Arvut – Kölcsönös Garancia” kifejezés milyen népszerű lett (Izraelben), mindez azért van mert, mi mint egy csoport kapcsolódunk össze, és amint összekapcsolódunk gondolatainkban és cselekedeteinkben, ez az értelmi erő betör a világba.

Amennyiben ez a kifejezés spirituális cselekedetben fejezi ki magát, az képes az egész globális hálózatot befolyásolni, és elfogadtatásra talál mindenki által.

2o12 október 26., Reggeli lecke, 1.rész Rabash írásai

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,616 seconds.