Dr. Michael Laitman

Helyezzél imát a szándékba!

Helyezzél imát a szándékba!

Azt mondja, hogy a Teremtő imát helyez a személy szájába, ahogy megtölti a személyt a helyes szándékkal. A Fény elrendezi hiányosságainkat, és akkor mi képesek vagyunk felkiáltani a helyes hiányosság felfedezésével, amiért meg is kapjuk a korrekciót és a beteljesülést. Minden a Fénytől származik. Semmi nem létezik, ami ne annak segítségével történne.

Tehát, amikor mi a Fény forrása előtt állunk, mely a Zohár Könyve, akkor követelnünk, kérnünk kell, azt kell akarjuk, hogy a Fény elrendezze, megformázza, a helyes imát, a hiányosságot, a szükségességet, hogy mi kétséget kizárólag az adakozás tulajdonsága felé haladjunk, lépjünk tovább. Ez a tulajdonság segít majd minket olyan felfedezéseket elérni, melyek csakis annak érdekében lesznek, hogy mi elégedettséget adhassunk a Teremtőnek, nem pedig saját magunknak. Engedjük hogy a Fény elvégezhesse munkáját.

Tehát mindannyian együttesen ezért a hiányosságért könyörgünk, egyfajta hiányosságért a Teremtő érdekében. Lehet hogy maga ez a hiányosság kérelmünk a Teremtőhöz, teljesít majd be minket, és nekünk semmi másra nem lesz szükségünk csak erre. Ez már az imára adott válasznak számít. A sóvárgás és hiányosság lehet aktuálisan maga a beteljesülés.

2o12 október 29., Reggeli lecke 2.rész, Zohár

(HZS)

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,119 seconds.