Dr. Michael Laitman

Mennyi ideig él majd az ember?

Mennyi ideig él majd az ember?

Kérdés:

Megbetegszünk és meghalunk, mert az életerőnk elfogy. Azáltal, hogy az ember az egyesült csoportban tanul, folyamatos és végtelen hozzáférése van az életerőhöz, hozzákapcsolódik, táplálja őt. Ez nem azt jelenti, hogy az összes betegség eltűnik és a várható élettartam megnő?

Válasz:

Valójában az idő, amikor az emberek fokozatosan nem a testüket fogják érezni, hanem azoknak az erőknek az összességét, amelyek kivetítik a test és az egész világ formáját már nagyon közel van, efelől nincs kétség. Ugyanakkor azok a betegségek és gondok, amelyek a testhez, a családhoz vagy másokhoz kapcsolódnak fokozatosan eltűnnek, mivel minden egy másik megoldási szintre mozdul, az erők szintjére.

A világunk eltűnik, mivel az a szerkezet amelyre ezek az erők kivetítik a világ képét eltűnőben van, és így egyszer majd eltűnik, és mi látjuk majd, hogy ezzel a világgal együtt hogyan tűnik el az összes gond is.

Kérdés:

De mindazonáltal az emberek az egyesült csoportban tovább fognak élni?

Válasz:

Nem ismerem az átmeneti állapotokat. A személy,természetesen érezni fogja, hogy a végtelenségben és a teljességben létezik, oly mértékben, hogy érzi a felsőbb Fényt a csoporton keresztül.

Előfordulhat, hogy ugyanez megtörténik az úton, azokon a szinteken keresztül míg elérjük ezt az állapotot. De kétségtelenül kevesebb testhez kapcsolódó problémánk lesz. A táplálkozás, az ruházkodás és minden más csak olyan mértékben lesz jelen, amennyire az feltétlen szükséges. Ez azt jelenti, hogy a divat és a reklám mind eltűnik majd. A világunk teljesen megváltozik majd.

A várható élettartam minden bizonnyal nő majd, de nem hiszem hogy lényegesen meghaladná a 100 esztendőt.

Többször voltam Svájcban, különösen nagyon kis városokban és falvakban. Ott teljesen megszokott, hogy az emberek megélik a 100. életévüket. Az egy dolog, hogy valaki 90 és egy másik dolog, hogy 95. Rájuk nézve egy közönség embert látsz, egy erős öreg embert, aki a füvet nyírja egy meredek földön. Nem tudom elképzelni, hogyan tud egyáltalán megállni az emelkedőn, nemhogy levágja a füvet.

Szóval ma, ha egy normális életvitellel az ember könnyedén elérheti ezt a kort.

De nem hiszem, hogy többre lenne szükségünk. Mellesleg a Biblia is egy emberöltő 70 évéről beszél. Ha az életnek különleges célja van, akkor 100-120 is lehet. Szóval általában véve nem nagyon fogjuk meghaladni ezt a határt és nincs is szükség rá.

3 október 2o12, A KabTV adásából “Beszélgetések Micheal Laitmannal”

FG

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,161 seconds.