Dr. Michael Laitman

Az élet alkonyán

Kérdés

Ha megkérdeznénk egy idős embert, hogy szeretne-e varázsló lenni, azt válaszolná, hogy “szeretnék de igazán nem vágyom rá.”

Válasz

Az idős emberek elvesztik a vágyaikat. Úgy érzik, kitaszította őket az élet, fáradtak, és nem várnak már semmit az életüktől. A fiatalok készek állnak mindenre, azonban nem képesek felfogni a jelentését annak a mondásnak, hogy “a fiatalok tudhatnák, ha az öregek tudnák.”

Ez a mi életünk, a legfontosabb dolgot az jelenti valakinek, hogy az élete kezdetén megkaphasson minden lehetőséget a teljes gondoskodásra, és akkor tudni fogja, hogyan kell viselkednie, mit keressen az életben, mivel teljesedjen be, és akkor nem vesztegeti el az életét, hanem sokkal inkább a következő, végtelen szintre való belépésre törekszik.

Kérdés

Mondhatjuk egy idős embernek, hogy “jöjjön el az integrál oktatási csoportba, és itt újra felfedezheti a vágyait?”

Válasz

Abszolút! De ez nem csak az egyetlen módja amivel be tudjuk vonzani. Csak abba az irányba kell orientálnunk az embert, amire valóban vágyik.

Ha valóban vannak hasonló vágyai, akkor igen, ez még működik. Ha nem, már minden meghalt benne, akkor csak az marad, hogy rávesszük arra, hogy jöjjön el és más idős emberekkel üljön le egy teára. Figyeljen, töltse el az időt, és kapjon kellemes benyomásokat azáltal, hogy egy bizonyos, neki megfelelő környezetben van. Idős embereket olyasmivel lehet lenyűgözni, amit mi hétköznapi emberi érdeklődésnek tekintünk, és nem magasröptű dolgokkal.

Ezt hozzá kell igazítani az emberi igényekhez. Lényegtelen, hogy kihez fordulunk, először tanulmányoznunk kell az embereknek azt a csoportját, akit kiválasztottunk, meg kell ismernünk a vágyaikat és azokat megszólítani.

2o12 október 1o, A KabTV műsorából, “Beszélgetés Michael Laitmannal”

KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,646 seconds.