Dr. Michael Laitman

Ahol szeretet van, ott nincs helye kérdéseknek!

Ahol szeretet van, ott nincs helye kérdéseknek!

Dr. Michael Laitman kérdezi:

Miért fordítjuk teljes figyelmünket a terjesztési munkákra? Mikor fordítjuk figyelmünket a legfontosabb részre, a spirituális munkára?

Válasz:

Nekünk törődnünk kell a terjesztési tevékenységgel, mert tanulmányoznunk kell a “fogyasztókat”, hogy mi a legjobb számukra; mi a legjobb módja a terjesztésnek, hogyan szolgáltassuk azt neki, stb. Meg kell szervezni a kérdés áradatok számára a kommunikációs és terjesztési csatornákat, amikor elkezdnünk a külső világgal foglalkozni. De milyen kérdések lehetnek egy csoportban, ahol szeretnünk kell? Ha van szeretet, akkor nincs több kérdés. Szóval a probléma nem a szeretet. Érd el a szeretetet, és nem lesz semmiféle kérdés.

Végtére is, az egoizmusból származnak a kérdések. “Hogyan szervezhetjük meg mindezt? Talán egyénileg vagy talán együtt, összefogva? Van itt helye a nőknek vagy nincs? Amikor megértjük a célt, és azt együtt kell elérnünk, nem lesz több kérdés. Ezért emelkedhetünk az egoizmusunk fölé, és az összes kérdés természetesen el fog tűnni.

A Teremtő irányítását, vagy az egoizmus irányítását követed? Merre haladsz? Neked muszáj ezzel tisztában lenned, és ezután minden könnyűvé fog válni. Rengeteg problémám van a a Kabbala gyárral, reggeltől estig találkozók, és megbeszélések vannak, és így tovább. Véleményem szerint, amikor elérkezik valaki egy csoporthoz, nem szabad, hogy kérdése legyen. (megjegyzés: a szeretet miatt)

A barátok közötti kapcsolatnak a szeretet felé kell mutatniuk. Semmi másról nem akarok beszélgetni a barátommal, csak a közöttünk lévő szeretetről, és a Teremtő magasztalásáról, mert ebben a tekintetben a barátom Ő. Azonban, ha nem a barátom, nincs semmi amiről beszélgethetnénk. Próbálj meg különleges lenni. Ez a módja annak, hogy ne vesztegess időt, és energiát lényegtelen dolgokra, ekkor halad minden előre, és látni fogod ahogy te is haladsz előre.

Virtuális Lecke 2012-11-11

SzL

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,146 seconds.