Dr. Michael Laitman

Mindenki rendelkezik szívben található ponttal

Mindenki rendelkezik szívben található ponttal

Kérdés:

A “világ nemzetei” között van egy kategória, az AHP of Aliya (emelkedő) ami először csatlakozik Izraelhez. Kik azok az emberek akiknek ebbe a kategóriába tartoznak?

Válasz:

Néhányan csatlakoznak ehhez a folyamathoz a korrigálás rendje szerint, és mások pedig csak a végén vannak korrigálva. De valóban nem emberi lényekről szól ez, hanem edényekről. Nem hús kilogrammokban, sem állati tulajdonságokban van ennek jelentősége, mert azoknak nincs köze a lelkiséggel. Valami más is fontos, és az pedig hogy mennyire nagy valakinek az önzősége, és hogy szívben található pontja milyen mélyen van elásva.

Az ember csak egóval rendelkezik. Szóval hol rejtőzik benne a jövendő adakozás szikrája? Melyik rétegekben? Melyik szinten az öt vastagsági szintből (a vágy vastagságai)? Ezek alapján ébred fel a személy a korrekcióhoz.

Egyszerűen, mindenkinek van szívben található pontja. Az edények széttörései, és összekeverései, létezik annak kezdeti része a kőszíven belül, mert különben egyszerűen nem lehetne azt korrigálni. De hogyha a negyedik szint csak a végén van korrigálva, akkor mindegyik másik szint az AHP of Aliya-hoz tartozik.

2012 December 02, Reggeli lecke, “Száműzetés és megváltás”

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.