Dr. Michael Laitman

A fantázia világából a magasabb dimenzió világába

A fantázia világából a magasabb dimenzió világába

Kérdés: Nemrég megnéztem egy filmet amiben egy csoport fiú talált egy barlangot benne egy űrhajóval. Miután megnézték az űrhajót, egyszer csak elkezdtek repülni. Azok akik részt vesznek az integrál oktatás csapatban elkezdhetnek repülni?

Válasz:Micsoda fantázia!

Ez a világ nagyon merev fizikai törvényeken alapul. Itt nincs semmi más csak törvények! A Felsőbb világ számos fizikai törvényen keresztül nyilvánul meg a számunkra.

Kérdezd meg a fizikusokat, ők majd megmondják neked, hogy emögött az anyagi sík mögött a hullámok állnak. Bebizonyítják neked, hogy nincs olyan, hogy anyag csak energia van ami homályosan érzékelhető. Ahogy egyre mélyebbre akarunk hatolni az anyag apró részecskéibe, akkor azok egyszerűen eltűnnek, hullámmá és energiává alakulnak át, semmi többé.

Minden amit megfigyelhetünk az a térben lévő energiák kölcsönhatása. Mi található a megfigyelhető világon túl? Ki tudja? Energia, tér, minden teljesen eltűnik, ha túllépjük ezeket a határokat. Nincs idő, nincs mozgás, nincs távolság egyáltalán.

Két dolog közötti kölcsönhatás független a közöttük lévő távolságtól. Ezt már láthattuk a fizika határán.

Megjegyzés: Ez a kép meglehetősen üresnek tűnik egy egoista számára.

Válasz:Miért? Van egy hatalmas egoista mező, amelyben dolgozhatunk. Nem látjuk a testünket, nincs is rá szükségünk. A testünk feloldódik és eltűnik az érzékelésünkből.

Úgy látjuk magunkat, mint aki kitágult a végtelenbe és az örökkévalóságba; érezzük a végtelent; irányítjuk és feltöltjük magunkat vele. Cserébe feltöltjük a végtelent magunkkal. Így létezünk. Ezt mindannyian ebből a dimenzióból a saját nézőpontunkból hozzuk létre. Ezek az állapotok mennyiségileg meghatározhatók általános fizikai műszerekkel. A Kabbala valóságos  eszközöket szolgáltat ehhez.

Megjegyzés: Más szavakkal,  energia áramlás van, áldás és szeretet.

Válasz: Az energia az az öröm ami hatalmas erővel áramlik keresztül a vágyunkon.
Voltaképpen két fajta vágy létezik: hogy örömet okozzunk és hogy örüljünk. Ezek folyamatosan változnak, cserélődnek és áramlanak; ez az egymást kiegészítő kölcsönhatás az élet.

Minden más kívül esik ezen az életen.

Megjegyzés: Az emberek, akik szeretnek fantáziálni szomorúak lesznek.

Válasz: Szerintem az emberek elég gyorsan közelítik meg az igazságot. Az egoizmusunk folyton nő és ezért a fantáziálások, a tündérmesék nem fognak többé kielégíteni minket.

Az érdeklődés a jóga, a new age elméletek és a hasonlók iránt szinte véget ért. Ez az időszak csak arra volt hivatott, hogy “díszítse” létezésünket, hogy egy kicsit megfűszerezze ez életünket, hogy kicsit érdekesebbé tegye. Ezért van az, hogy mindenféle ügynök utazik a világban és vörös fonalat árul, és szent vizet, illetve különféle tréningeket reklámoznak, de mindez csak a tömegeket próbálja befolyásolni de természetesen, nem ér semmit.

04.11.2012, A KabTV “Beszélgetések Dr.Micháel Láitmánnal”

FG

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,648 seconds.