Dr. Michael Laitman

Nem vagyunk jogosultak a pihenő napokra

Nem vagyunk jogosultak a pihenő napokra

Kérdés:

Mi a bűn a belső munkában, ami elronthatja az eredményt?

Válasz:

Hogyha valaki már belé van foglalva a belső munkába, de túl lusta hogy folyton támogassa azt és hozzáadjon, az bűnként van tekintve. Azaz, nem halad előre, ez azt jelenti, hogy hátrafelé megy. Lehetetlen megállni a középén.

Néha azt gondoljuk, hogy megengedhetjük magunknak egy kis időt engedjünk és pihenjünk ebben a munkában, de a spiritualitásban nincsenek pihenő napok, az óra folyton ketyeg és a számológép folyton ellenőrzi az erőfeszítéseinket. Szóval nem olyan mint a mi világunk, ahol meg tudunk állni és tétlenek lehetünk, hogy elaludjunk és ne tegyünk semmit sem a következő napig.

Ez nem létezik a spiritualitásban. Lehet, hogy nem teljesítek valamilyen fizikai cselekvéseket, de eközben sok Reshimo (információs emlékkép) mengy át rajtam, és ha nem teljesítem be azokat, az azt jelenti, hogy hátraléptem. Szóval biztosítanom kell hogy folyton cselekszem valamit.

A tanácsom az, hogy helyezzétek magatokat még akár passzívan is a környezetnek a maximális befolyása alá: hallgassál dallamokat, olvasd az anyagainkat, láss vagy hallgass még egyszer egy leckét, légy a barátok közt. De nagyon óvatosnak kell lennünk,, amikor ezeket a kommunikációs módszereket használjuk, mert a nagy előnyökkel együtt amiket tudnak ezek hozni, nagy veszteséget vagy kárt is tudnak okozni, hogyha nem használjuk fel őket helyesen.

2013.02.07, Reggeli lecke, Rábásh irásai

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.