Dr. Michael Laitman

Az új reggel az előző naptól függ

Az új reggel az előző naptól függ

Kérdés:

Én úgy érzem, hogy a leckén hiányzik a fontosság megértése és a cél nagysága. Mit kell tennem?

Válasz:

Alapjában véve, a személynek csak egy dolog hiányzik, a helyes felébredés, hogy elérkezhessen a csoporthoz. Mit tettél ennek érdekében? Lehet, hogy küldtél egy kérelmi levelet a barátoknak, hogy aggodjanak rólad? Vagy küldtél nekik ajándékokat, mindenkinek amit ő szeret?

Te fel kell ébresztened a barátaid figyelmét azért, hogy gondoljanak rád, aggódjanak arról hogy megértsed a cél nagyságát, hogy ne felejtsenek el téged az imádságukból … vesztegessd meg őket valamivel!

A leckén már késő kijavítani a hiányosságokat. Amit előkészítettél azt használod fel most. Minden előkészületnek a lecke előtt kell lennie. A ma kicserélődik az esti órákban, az este kicserélődik éjjel, és az ember a sötétségben találja magát, zavartságban és félreértésben. És akkor felkésziti magaát, hogy találkozzon a Fénnyel. Éjféltől kezdve a személy elkezd haladni a Fény felé, és így elrendezi az edényeit, vágyait. Ő a leckére felkészülve érkezik, amiután kéréseket emelt a Teremtőhöz. És mindent amivel rendelkezik összeköti a tanuláshoz.

Ily módon, a tanulás ideje már eredménye az eseményeknek, amelyre sor került a nap folyamán. Készülj fel, gondolj arra ami fontosnak tűnik ezzel kapcsolatban, de ne felejsd el: minden amit tenni fogsz a lecke alatt, ez az előtte levő foglalkozások eredménye. Próbáld ki, ellenőrizzd le, és látni fogod, hogy ez így van. Amivel kitöltötted a tegnapi napodat, azzal fogsz foglalkozni reggel a felébredésed percében a lecke előtt és a lecke alatt. Minden azon múlik, hogyan a készítetted fel magad tegnap.

2013.02.06, Reggeli lecke, a Zohár könyvéből

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,665 seconds.