Dr. Michael Laitman

Dolgozni a kapcsolatért!

Dolgozni a kapcsolatért!

Kérdés:

Hogyan segíthetsz a barátnak akinek a terjesztés fontosabbá vált mint a munkája a csoportban. Ez az állapot negatívan hat a csoportra?

Válasz:

Először meg kell értenie, hogy a barátaival való kapcsolata fogja őt elvezetni a Felső világhoz. Hogyha nem tud összekötődni velük, akkor egyszerűen elkerüli a spirituális munkát, ami szükséges a spirituális kapcsolathoz.

Megértem, hogy mindig el akar menekülni tőle és csak terjeszteni akar, mert úgy érzi hogy nagy és hatalmas dolog az stb. De nem tudsz elmenekülni a csoportban lévő kapcsolatodtól és próbálnod kell az egész erőddel a barátaiddal lenni, még akkor is ha tényleg nem a megfelelő barátoknak tűnnek!

Az igazság az, hogy te csak a korrigálatlan állapotodon keresztül látod így őket, szóval hagyjad abba a saját magad vagy barátok igazolását, és ne tegyél semmit, csak dolgozzál a kapcsolatért. Ne figyelj a hibákra, mintha az egyoldalú lenne, mintha nem látnád, neked kell dolgoznod a kapcsolatért!

2013.02.02, Virtuális leckéből

DH

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.