Dr. Michael Laitman

A Zohár könyv elérésének a kulcsa

A Zohár könyv elérésének a kulcsa

Kérdés:

Mi a különbség a Zohár könyve és “Bevezető a Zohár könyvébe” között, amelyet elkezdtünk tanulni?

Válasz:

A “Bevezető a Zohár könyvébe” ez egy szélesebb és kiemelkedőbb azok számára, akik szeretnék megismerni a Zohár könyvét, de azok számára is, akik még nem kezdték elérni a Zohárt. Mindenesetre, a “Bevezető a Zohár könyvébe” előre mozdítja a személyt.

Amikor  megtanulja ezt a bevezetőt, akkor majd később képes behatolni a Zohár könyvébe, mivel a Zohár könyve sokkal nehezebb, mint a “Bevezető a Zohár könyvébe”.

Bevezetőben erőteljesebb segítő erők léteznek. A bevezető egy olyan formába van felépítve, hogy a személy, aki tanulmányozza ezt a bevezetőt egy kicsit megpuhul, át van formázva egy kicsit, hogy képes legyen mélyebben behatolni a Zohár könyvébe. A személy formálódik, jobban megfelel a Zohár könyvéhez. Mert minden dolog megköveteli az előzetes felkészülést és a bevezető megadja nekünk ezt az előkészítést.

Rábásh azt mondta, hogy a” Bevezető a Zohár könyvébe” magában foglalja az egész Zohár könyvét összesűrítve. Hogy mit jelent ez, majd felfogjuk fedezni.

2013.05.01, “Bevezető a Zohár könyvébe”

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.