Dr. Michael Laitman

Először lenullázom magam

Először lenullázom magam

Kérdés:

Honnan tudhatjuk, hogy elértük a “spirituális megtermékenyülés” állapotát?

Válasz:

Javaslom vizsgáljuk meg magunkat. Hogyha minden állapotban, ami a csoport elé kerül, megpróbálunk tudatosak lenni, azaz a csoporton keresztül látni. Úgy, mint megtartom a napirendet, tanulok, hallgatom a leckét, a kongresszusokon követem a programot és a többiek vágyát,  s közben elfogadom az összes felmerülő problémát, amely fentről jön,  lenullázva magam a csoport segítségével, a Felső erő előtt.

A valódi lenullázás jele a boldogság érzése. Amikor, nincs semmire vágyam, mert nem igénylek semmi mást, csak hogy  abban az állapotban maradhassak,  hogy lenullázom az egómat, azaz nem akarok kapni semmit. Még azt sem, hogy figyeljenek rám, mert én egyszerűen felolvadok a csoport közös vágyában mintha ott sem lennék.  Ezt nevezzük úgy, hogy az “Ibur” (spirituális megtermékenyülés) állapotában vagyok.

Nem gondolkodom azon, hogy mit kaphatok, szeretetet, tudást vagy bármit. Ez eszembe sem jut. Az egyetlen dolog, amit szeretnék, hogy a többiek közül a legalacsonyabb nulla ponton, azaz a lekicsinyített állapotban lehessek. Az a fontos számomra, hogy én szerethessem a barátokat, azzal, hogy a szűrőimet használva, magamat a legkisebbnek látom, őket pedig a generáció legnagyobbjainak. De ha, nem ezt érzem, hanem még mindig érdekel, hogy én váltsak ki valakiből érzelmeket vagy lássak és érezzek valamilyen spirituális jelenségeket, akkor még nagyon sokat kell dolgoznom magamon.. Azaz, le kell nullázzam az egóm, a nulla állapotba kell hogy nyomjam a kapni akarásomat, az érvényesülési vágyamat. Ez az úgynevezett összeolvadás a Felsővel állapota.

Ha ez feltárul előttem, akkor  azon túl, – annak ellenére, hogy tudom, az egó felébredt bennem –  én egyre erősebben lenullázom magam, és az egó ellen dolgozva még erősebben összeolvadok a Felsővel a csoporton keresztül. Ez a terhesség kilenc hónapja. A legkritikusabb időszak a Felsővel való eggyé-olvadásnak, az első három napja , amikor a “spermacsepp” beolvad. A legtöbb probléma a magzat beágyazódásának, a csoporttal való eggyé olvadásának hiányával van, akár a fizikai világban azaz, az életben  is, ugyan úgy, mint a spiritualitásban is.

Ami később előfordulhat az “Ibur” (magzati) állapotban, egy korai magzati elhalás, amely előfordulhat a terhesség előrehaladottabb szakaszában is a kilenc hónap alatt, csakis azért fordulhat elő, mert valami hiba történt a kezdeti három napon belüli spermacsepp beolvadásában. Spirituális megtermékenyülés nélkül azonban nincs, spirituális megszületés állapota és Jenika, azaz a csecsemő állapot.

2013.05.01, Rabash írásaiból, “Jenika ve ibur”( Magzati állapot és csecsemő állapot)

BS

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.