Dr. Michael Laitman

Védelem, annak érdekében, hogy ne égjünk ki

védelem annak érdekében hogy ne égjünk ki

Kérdés: Miért kell egy embernek átmennie ilyen nehéz állapotokon, amelyek megmutatják neki, hogy mennyire alantas és milyen messze van a spiritualitástól, miközben azt kérik tőle, hogy boldog legyen?

Válasz: Nem mutatnak meg többet az embernek, mint amit el tud viselni. Ha megmutatnák neki a valós állapotát, akkor ő egyszerűen kiégne, mint egy rövidre zárt áramkör. Tehát folyamatosan bizonyos korlátok között tartják, két pont között, olyan módon, amit még az ember képes elviselni. Ez olyan, mint egy biztosíték, amely kiég, mert az áramerősség túl nagy. Mindaddig, amíg az áramerősség normális a biztosíték átvezeti azt. A feladata, hogy kitartson a kritikus helyzet megjelenéséig, és azután kiégjen, de érintetlenül hagyja a rendszert.

Mindennek van egy bizonyos határa, és ezáltal az embernek felülről fokozatosan megmutatkozik a Felső Szint AHAP- jának hátsó oldala. Ha az ember alkalmassá válik erre az erőfeszítéseinek eredménye képen, akkor ő készen áll a következő szintre való felemelkedésre.

2013.11.24, Rabash írásaiból

ford: B.S

lekt: KN

forrás: Protection, So You Won’t Burn

Posted on November 27th, 2013 at 9:25 am

הגנה, כדי שלא תישרף

25.11.13

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,607 seconds.