Dr. Michael Laitman

A bevándorlók asszimilálják az Európaiakat

A bevándorlók asszimilálják az Európaiakat

A hírekből (Oroszország hangja hírállomástól): “Botrány tört ki Nagy-Britanniában, a muszlim pénztárosokkal kapcsolatban, akik nem hajlandók kiszolgálni az angol őslakosokat, mert sertéshúst és alkoholt vásárolnának, és ez csak egy előfutára a visszafordíthatatlan demográfiai és kulturális változásoknak, amelyek Európa felé közelednek.”

“Általánosságban, az Európai társadalom már elérte annak felismerését, hogy a politikai multikulturalizmus által kialakított helyzet, túllépte a józan észt. Másrészt, a folyamat már javában zajlik. A visszafordíthatatlan demográfiai változások már folynak.”

“Ha általánosságban Európában a muszlimok aránya még nem is elég nagy, akkor a következő húsz évben a demográfiai helyzet megfog változni.”

“Eközben a valós tények azt mutatják, hogy a muszlim bevándorlók radikális Iszlamistái már támadják a nyugati értékeket, és az Európai őshonos életmódot: ők nem ihatnak sört, a mini- szoknya vagy a rövid- nadrág tiltott. A muszlim radikálisok valóban razziákat tartanak, Londoni Brick Lane turista negyedében, és veszélyeztetik a helyi bárok, és üzletek tulajdonosait, és fenyegetik az alkohol árusítás büntetésével. Belgiumban a muszlim szélsőségesek ígéretet tettek, hogy ki fogják dobni a belgákat a Belgiumi Királyságból.”

“Ezek az események, melynek szemtanúi vagyunk ma, csak előhírnökei az ideológiai, demográfiai és kulturális változásoknak, és mindezt a multikulturalizmus politikája okozta. Idővel, a bevándorlók Európában kétségtelenül asszimilálni fogják az Európaiakat.”

Hozzászólásom: Ilyen hasonló folyamatok felgyorsítják az egoizmusnak,mint gonosz dolognak a felismerését,és ezért ezek pozitív folyamatok.  hogy az egoizmus gonosz, de ezek pozitív folyamatok. Ezeknek köszönhetően, az emberiség hamarosan rájön, hogy az egoista civilizált fejlődésnek határa van, és hogy meg találnunk kell egy másik utat. Csak az integrál Oktatás módszere által vagyunk képesek felülemelkedni a természetünknek.

ford:BS

lekt: KN

forrás: Immigrants Assimilate Europeans

Posted on January 15th, 2014 at 9:12 am

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,151 seconds.