Dr. Michael Laitman

Bárki a “Fény Emberévé” tud válni

Bárki a fény amberévé tud válni

A Zohár Könyvéből:  “Beha’alotcha” 88-as pontA bölcs ragyogni fog, mint az „égbolt” fényessége, ami a Kabbalah szerzőinek összessége. Ők azok, akik létre hozták ezt a fényességet, amit úgy neveznek, hogy a Zohár Könyve (Ragyogás könyve).

Ez azokról szól, akik arra törekednek, hogy belépjenek a Zohár Könyvébe, és ez a Könyv egyaránt értékes minden generáció számára, mivel összehasonlítva a Kabbalah minden más könyvével, a Zohár a teljes korrekció magasságából, lett megírva. Baal HaSulam szintén elérte a teljes korrekciót és ezért volt képes megírni a teljes kommentárokat (létra kommentárok) a Zohár Könyvéhez.

 

Ezért, a Zohár Könyve valamennyi generáció, minden embere számára fontos, akik foglalkoznak vele és tanulmányozzák, mert ez által a „Fény Embereivé” válnak, ami azt jelenti, hogy elkezdenek ragyogni az égbolt fényességéhez hasonlóan. Más szóval, a Zohárt tanulmányozó emberek minőségei megváltoznak olyan módon, hogy a Felső Fény elkezd sugározni rajtuk keresztül.

Zohár Kongresszus első leckéje 2014.02.5

forrás:   http://laitman.com/2014/02/anyone-can-become-a-man-of-light/

Ford: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,116 seconds.