Dr. Michael Laitman

Mind Együtt

Mind együtt

Kérdés:  Milyen korú gyermek vehet részt a workshoppon, együtt a felnőttekkel?

Válasz:  Férfiak és Nők, és gyermekek ülnek együtt egy térben, de mindegyik különböző körben. A gyermekeknek nem szabad hangoskodniuk és zavarni a többieket. Megfontolandó lenne, egy instruktort közéjük ültetni. Lényegtelen, hogy a workshop kérdéseket gyermekekkel, vagy felnőttekkel vitatjuk meg. Az instruktor nem veszít azzal semmit, ha gyermekek közé ül. Természetesen fiúk és lányok elszeparált körökben kell, hogy üljenek.

Az elfogadott korral kapcsolatosan én azt gondolom, hogy a gyermek felkészültségétől függ. A gyermekeinkkel egy körben ülhetünk és megvitathatjuk a kérdéseket 12 éves koruktól, vagy akár korábban is, instruktorokkal.  Tizenkét éves koruktól, már lehetséges leültetni őket instruktor nélkül is.

Kívánatos, hogy a fiúk ugyan abban a térben legyenek, mint a férfiak és követhető legyen a beszélgetésük fejlődése, és hogy ezt behatárolják a felnőttek. A nők esetében ugyan ez igaz, mint a férfiakra. Szükség van egy beszélgetés vezetőre a körökben a nők számára és instruktorra a kislányoknak.

A Virtuális Leckéből 2012.05.20 „Kabbalah Alapjai”

forrás: All Together

lekt: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,630 seconds.