Dr. Michael Laitman

A célokat kell alapvetően kicserélni

alapvetően

Kérdés: A Magyarázat alapján, amit ön most adott: Az emberi természetről, és arról hogy hogyan kell ezt (kapcsolatot) elmagyarázni az embereknek egy egyszerű módon. Ez kizárólag azzal a feltétellel működik, hogyha én felismerem Mózesnek a pontját mindenkiben, hogyha én képes vagyok egy hétköznapi módon megcímezni ezt, nyilván akkor ez nem fog bemenni az emberek fejébe. Tehát akkor egyrészt a Mózes pontját kellene megtalálnom meg a megszerzési vágyát az emberben. Nem?

Válasz: Nem, nem, nem! Ti még a kezdetén vagytok ennek az útnak. Tehát hagyni kell, hogy egy bizonyos állapot vezessen benneteket – mindegyikőtöket – és hogy az egész világot magatokhoz tudjátok ölelni. Érezzétek őket, és egy olyan fajta tudást, adjatok át csak, olyan fajta módon próbáljátok aktiválni az ismereteket bennük, hogy csak elkezdjék érezni – legalább egy kicsiny mértékben – hogy mi valóban azért használjuk ezeket a kifejezéseket, mert valóban egy újfajta magasztos életre akarjuk őket felemelni. Illetve, hogy mi a célokat akarjuk alapvetően kicserélni bennük.

Kérdés: Oké. Tehát amikor én kilépek a világba, például akkor nekem fel kell ismernem, hogy hol van a tömegben a Mózesnek a pontja és akkor ez a fajta varázslat megteremtődhet. Nekem fel kell ismernem és nekik is fel kell ismerniük valamit, tehát ennek a varázslatnak kell megteremtenie azt, hogy ez működjön. Ez bír bennünket megteremteni?

Válasz: Igen.

2014.04.27 Reggeli lecke első rész

ford: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,648 seconds.