Dr. Michael Laitman

A természet törvényének fenntartása

a természet törvényének

Kérdés: Mit jelent az, hogy Integrálódunk az emberekkel?

 

Válasz: Hát ez az, amit még nem értetek ti sem. Hát nektek éppen abba kell beleintegrálódnotok, amit ők éppen mutatnak felétek. Tehát, nektek a célként kell, a számukra a kapcsolatot megfogalmazni, és el kell magyarázni, hogy a természetben hatalmas bőség van alapvetően elrejtve, és fel kell tenni a kérdést, hogy „Ez miért lenne rossz a számotokra? Mert ennek az elérése számotokra semmi mást nem jelent, mint, hogy fenntartsátok azt a kapcsolatrendszert egymás közt, amit a természet egyensúlya megkövetel.” Abban a pillanatban, amikor ezt nem csináljuk meg a természet, csapást mér ránk, különben pedig nem.

A természetnek meg van a terve, ezért egy nagyon okos módon, a kapcsolat formáját kell erősítenünk, s akkor beléphetünk a kapcsolatnak abba a formájába, ami jó lesz mindenkinek. Itt van egy probléma természetesen, tehát azon túlmenően, hogy átadjuk nekik (az embereknek) a tudást, az ismereteket a kapcsolatról, illetve azt hogy annak érdekében, hogy jó legyen nekünk, kapcsolódnunk kell egymással, de itt nem beszélhetünk a Bina-ról meg a Malchut-ról.

Értékesnek kell számukra lennie annak, hogy azért kapcsolódjanak össze (az emberek), hogy a természet törvényét fenntartsák, hogy legalább egy kicsit megérezzék azt, hogy – a tudásnak arra szintjére kerüljenek-, hogy akarják az Univerzumot szolgálni és az univerzum általános törvényeinek akarjanak megfelelni.

Ezt nem lehet egy hónap alatt elrendezni, és azt gondolni, hogy mindenki pillanatok alatt boldogan megérti ezt. Itt egy kicsit több erőfeszítés kell. Mert másképp kell, hogy ezt megérezzék (az emberek) mivel ha erről ilyen módon kezdünk el gondoskodni, akkor attól a ténytől, hogy a természet törvényét kezdik el befogadni, – ami maga a Teremtő számunkra – attól egyre nagyobb Fényt kezdenek el kapni és ezért ezek a cselekedetek (amiket teszünk) túl fognak mutatni az ennek a hónapnak a végéig tartó kezdeményezésünkön.

2014.04.27 Reggeli lecke Első részéből

ford: KN

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

66 queries in 0,121 seconds.