Dr. Michael Laitman

Hogyan legyünk halhatatlanok?

Kérdés a Facebookról: Ön azt állítja, hogy a személy halhatatlanná válhat, és nem kell meghalnia ahhoz, hogy lássa a Teremtőt. Viszont az ember materiális lény, ameddig él, nem találkozhat a Teremtővel. Ehhez az volna szükséges, hogy elhagyjuk a testünket, és lelkünkkel kapcsolódjunk Hozzá.

Miképp történhet ez meg, ha igaz, amit mond, és a halál nem is szükséges?

Válasz: A helyzet az, hogy az emberi testnek semmi köze nincs ahhoz, ahogy a világot érzékeljük. A világ egy külső látszat, és semmi több. Ezért úgy tűnhet, hogy az öt testi érzékszerven keresztül érzékeljük az anyagi világot.

A felső világ megtapasztalásához öt spirituális érzékszervet kell kifejlesztenünk. A kabbala bölcsessége ennek a fejlődésnek a mikéntjével foglalkozik, és azt is elmagyarázza, hogy a személy hogyan érzékelheti a spirituális világot. Vagyis a halál szükségtelen.

Kérdés: Ön abban az esetben ígér az embereknek halhatatlanságot, ha egységet alkotnak, és fejlesztik a lelküket?

Válasz: Ez kétségkívül így van! Ez nem ígéret, hanem egy valóságba átültethető spirituális technika. Manapság, akár a mi világunkban, találni olyan embereket, akik elérték a felső világot, és a módszer segítségével a világot öröknek és halhatatlannak érzékelik.

https://laitman.com/2019/07/how-to-become-immortal-2/

67 queries in 0,123 seconds.