Dr. Michael Laitman

A legjobb orvosság koronavírus ellen

A koronavírus világméretű problémává vált az ember számára. A Kínából elinduló, és az egész világon elterjedt vírus halálos áldozatainak száma meghaladja a háromezret. Hogyan viszonyuljunk ehhez a nehézséghez?

Fejlődésünk során számos problémával találjuk szemben magunkat. Állandóan új vírusok, új betegségek bukkannak föl. A globális felmelegedésnek köszönhetően a föld lassan párává alakul, és minden nap valami újat fedezünk fel. Olyan betegségek élednek fel, amelyek a távoli múltban, 50-100 ezer éve léteztek.

Nem tudjuk, honnan jönnek az új vírusok. Akkoriban még nem éltünk itt, hiszen csak pár ezer éve, hogy tudattal rendelkező ember lakja ezt a bolygót. Mindezek miatt növekvő számú vírus és baktérium megjelenésére számíthatunk az elkövetkező időszakban.

A kabbala bölcsessége egyszerű védelmi eszközt nyújt: nincs mitől félnünk, ha egységre lépünk egymással. Egységünkkel olyan helyet és erőt hozunk létre, ami az összes vírust elpusztítja. Próbáljuk ki, és meg fogjuk látni az eredményt!

Egy példa: nemrég tartottuk a Kabbala Világkongresszust Tel Aviv szívében. Az eseményen 78 ország több mint 5000 állampolgára vett részt. A kongresszus fő eseménye alatt, három napig együtt voltunk, és az előtte és utána tartott rendezvényeket is beleszámítva, összesen tíz napot töltöttünk egymással. Senki nem betegedett meg, még csak egy megfázást sem szedett össze.  

A helyzet az, hogy rendelkezünk egy hatékony oltóanyaggal. Azzal a speciális fertőzést megakadályozó anyaggal, amely az összes mikroba ellenszere. Ez pedig az egységként való fellépésünk. Ez az a természeti erő, amely fellép mindenfajta gonosz behatás ellen. Ha az emberek egyesülni akarnak, nem félnek semmiféle vírustól. Akkor a kezükbe kerül a vírusölő anyag, materiálisan és spirituálisan egyaránt.

Ezért nem volt bennem kétség a kongresszus megtartásával kapcsolatban. Néhányan azt javasolták, hogy fújjuk le az összejövetelt, vagy legalábbis tegyük lehetővé, hogy a fertőzési szempontból legnagyobb kockázatot jelentő emberek (szoptató anyák vagy krónikus betegek) távol maradhassanak.

Határozott meggyőződésem, hogy egy ilyenfajta kongresszus semmiféle egészségügyi kockázatot nem jelent. Rendelkezünk a vírusok elleni gyógyszerrel, csak a használatukat kell megtanulnunk, ami persze kicsit sem egyszerű.

Az embereknek meg kell tanulni, hogyan hasznosítsák a köztük lévő kapcsolatot, hogy eltávolítsanak, megöljenek mindenfajta fertőzést és vírust úgy a biológiai, mint a spirituális szinteken. Mindez valótlannak és misztikusnak hangozhat, de pontosan az emberek közötti kapcsolat lehet a betegségek és problémák ellenszere. Azért van így, mert az egységünk ennek a világnak a lehető legmagasabb szintjén valósul meg.

A természetben négy szintet különítünk el: ásványi, növényi, állati és emberi. Az ásványi, növényi és állati szinteken a természet úgy létezik, ahogy valamikor megteremtődött, vagyis változások nélküli. Az emberi szinten azonban befolyással lehetünk a történésekre. Ha jó kapcsolatokat építünk magunk között, energiát és erőt áramoltatunk egymásnak, ami olyan, mintha beoltana minket a gonosz gondolatok, problémák és rossz minőségű kapcsolatok ellen.

De ha nem korrigáljuk az emberek közötti rossz kapcsolatokat, akkor stimuláljuk a különféle vírusok és természeti katasztrófák (vulkánkitörések, cunamik, tájfunok, stb.) megjelenését és elszaporodását. Minden az emberek közötti kapcsolat függvénye, mivel a természet legmagasabb szintjén létezünk. Ezért mondhatjuk, hogy hozzáállásunk vagy megöli a természetet, vagy arra ösztönzi, hogy jobbá váljon.

https://laitman.com/2020/03/the-best-remedy-for-coronavirus/

67 queries in 0,819 seconds.