Dr. Michael Laitman

Mi a koronavírus elleni orvosság?

Nagyon mélyenszántónak tűnhet, és nem is feltétlenül olyan válasznak, amire az emberek számítanak, de a helyzet az, hogy a pozitív emberi kapcsolatok jelentik a végső megoldást nem csak a koronavírusra, hanem minden, személyes, társadalmi, globális és ökológiai jellegű problémánkra is.

A koronavírus megmutatja, hogy veszély esetén mindannyian egyenlőek vagyunk, és senki számára nem létezik menekülési útvonal.

A kabbala tudománya, amelyet több, mint negyven éve tanulmányozok és tanítok, azt vallja, hogy nincs semmi erőteljesebb a pozitív emberi kapcsolatnál.

Hogy a koronavírus fényében egy gyakorlati példát hozzunk a pozitív emberi kapcsolat hatalmas erejére, hadd említsük meg az általunk rendezett, tel avivi Kabbala Világkongresszust, amely azt követően történt, hogy a pánik több országot, köztük Izraelt is elérte.

Az első három napon 78 ország 5000 állampolgára vett részt, akik egy térben tanultak, ettek, énekeltek, táncoltak és ölelkeztek. Sőt, nem kevés résztvevő egy fedél alatt talált szállást. A helyszínen jelen volt egy orvosi csapat, akik nem tudósítottak arról, hogy a kongresszus teljes ideje alatt bárki megbetegedett volna.

Az elv nagyon egyszerű: Nincs mitől félnünk, ha egységre törekszünk.

Pozitív kapcsolatunk a „fertőtlenítőszer” és a betegségek valódi ellenszere, mert a kapcsolat révén közelebb kerülünk a természet összekapcsolódott formájához, és így bizonyos fokig egyensúlyt élünk meg vele. Minden betegség a természettel való egyensúlyhiányból származik, és ezért csak azt kell megtanulnunk, hogyan kell használni a kapcsolat eszközét, hogy még inkább egyensúlyba kerüljünk a természettel, és ennek eredményeként pozitív eredményeket érjünk el.

Ha pozitív gondolatokkal és attitűddel viszonyulunk egymáshoz, kölcsönösen figyelemben és gondoskodásban részesítjük egymást, akkor védettséget érünk el a káros erőkkel szemben. Amikor egyetlen gondolattal és céllal kapcsolódunk egymáshoz, „mint egy ember egy szívvel”, felépítjük a szeretet mezőjét, és megszerezzük az erőt bármilyen betegség kezelésére.

https://laitman.com/2020/03/is-there-a-treatment-for-the-coronavirus-quora/

65 queries in 0,635 seconds.