Dr. Michael Laitman

Koronavírus: a jövő hírnöke

A koronavírus segít minket, amikor arra kötelez, hogy még jobban kapcsolódjunk egymáshoz. Ez paradoxonnak tűnik, hiszen látjuk, hogy azokat a közösségeket sújtotta leginkább, ahol közeli kapcsolat állt fent az emberek között. Hogyan segíthet a vírus a kapcsolódásban, miközben elválaszt minket egymástól?

Mindez azért történt, mert egyesülésünk alapjául az egoista vágyak szolgáltak. De ha kizárólag abból a célból kapcsolódunk, hogy segítsük egymást, hogy megtapasztaljuk a közös elmét, közös érzést, megértést és elérést, akkor a vírus fölé kerekedünk majd.

A Természet nem avval a feladattal látta el a vírust, hogy megosszon minket. Csak azért választ el minket, mert egoisták vagyunk, és ártani akarunk egymásnak. De ha kapcsolódni kívánunk, a vírus nem gördít akadályokat elénk. Másképp működik. A vírus a természet általános törvényének szülötte. Eszerint az ellentétes természeti erők összekapcsolódva egy egészet alkotnak. Ennek részét képezik az egy személyként összekapcsolódott emberek.

Olyan, mintha a koronavírus a jövőből látogatna el hozzánk. Egy fejlettebb állapotunkból. A holnap irányába, az egység állapotába terel minket. Megérteti velünk, hogy egyazon természethez tartozunk, és kötelez minket, hogy egy emberré váljunk egy szívvel. Kétség sem fér hozzá, hogy a vírus beteljesíti majd a küldetését.

https://laitman.com/2020/04/coronavirus-%d1%81omes-from-the-future/

67 queries in 0,252 seconds.