Dr. Michael Laitman

Spirituális háború a békéért

Csak ha a nők egyesülnek képesek megvalósítani a világ helyzetének a megváltoztatását, és helyreállítani a belső rendjét. Azonban a nők – sajnos – nem fejezik ki elég aktív módon önmagukat. Minden országnak megvannak a maga írott és írtalan szabályai arra vonatkozólag, hogy törekedhetnek vezető szerepre annak érdekében, hogy helyesen szervezzék meg az országukban az életet.

Általában a nők mindenütt harcban állnak a jogaikért, az egyenjogúságukért, és ez ahhoz hasonló, mint amikor egy család a konyhában terít meg. Én azonban egy spirituális hadviselésről beszélek. A nőknek meg kell érteniük, hogy ez a legfontosabb dolog most és az egész világot úgy kell nyomás alá helyezniük, mint amikor egy anya a gyerekeitől elvárja, hogy eltakarítsanak maguk után, és eljárjanak az iskolába, segítsenek otthon mosogatni stb. Így kell kinéznie a nők szerepének – az egész emberiség édesanyjává kell válniuk. 

Az egész világ azt várja, hogy a nők elkezdjék a szerepüket megvalósítani és mindenkit kötelezzenek a világ spirituális céljának a megértésére és megvalósítására.  Amikor egymással helyesen kapcsolódunk, engedményezzük a Felső Fénynek, hogy belénk lépjen és dolgozhasson rajtunk. Ez a nő szerepe, az anya szerepe. 

Kiderül, hogy nem magáért a nők jogaiért kell harcolni, hanem a közösség befolyásolásának a képességéért. A nőknek kevés ismeretük van a kapcsolat irányába, és annak a megszervezésére. Ha előre akarnak lépni, sokat kell ezzel kapcsolatosan tanulniuk, a helyes módon való egység kialakítására, a nők küldetésére vonatkozólag, az ehhez kapcsolódó, megfelelő bölcsesség és érzések vonatkozásáról, és mindennek a céljáról. Nincs más mód, úgy kell kezelniük a világot, mint egy tanulni nem akaró gyereket.

Nem egyszerű ezt megtenni egy nőnek, mivel a történelem a nők kihasználásáról és háttérbe szorításáról szól. Csak a helyes oktatás segíthet ezt megváltoztatni. Kisebb feladatokkal kell kezdeniük és utána jöhetnek a komolyabb szervezési lépések. 

A nőknek ismerniük kell a teremtés programját és célját, és az állapotokat, amin keresztül megyünk. Emellett, az a nő, aki ma kezd el tanulni, már arra is fel kell, hogy készítse magát, hogy lehet az emberiség és a társadalom vezetőjévé válni. 

Rá kell ébrednie minden nőnek, hogy különleges a küldetésük és következetesen, minden nap ebben kell élnie és készen kell állnia, hogy bármit megtegyen az emberiség megmentése érdekében, és fel kell készülnie arra a nehéz megítélésre, amely ránk vár, amennyiben nem helyesen érjük el ezt a szintet.  

Biztos vagyok benne, hogy képesek leszünk ezt megtenni, és készen állok arra, hogy mindenben segítsek. Sok sikert kívánok ehhez!

 [267672]
KabTV: „Nők az új világban” 20/06/30    
Angol blog: https://laitman.com/2020/07/spiritual-war-for-peace/
67 queries in 0,121 seconds.