Dr. Michael Laitman

A korrekció generációja

Van egy megbízható gyógymód a vírus ellen: kapcsolat. Ez menti meg az életünket minden problémától, mert hasonlóvá válunk a természethez, amely abszolút globális és integrál. Ha így kapcsolódunk, akkor jobban kapcsolódunk a természet közös erejéhez, amely életünk összes rendszerét helyesen kiigazítja.

A természetben van egy általános törvény, amely mindannyiunkat irányít. Annak érdekében, hogy közelebb kerüljünk ehhez a törvényhez, és helyes kölcsönhatásba lépjünk vele, össze kell kapcsolódnunk. Ahogy az ásványok, a növények és az állatok egy szimbiózisba kapcsolódnak, úgy az embereknek is kapcsolódniuk kell.

Akkor miért látjuk, hogy a természetben az egyik felemészti a másikat? Ez azért van, mert mi, emberek, egoista módon bánunk egymással, és egoizmusunk a természet minden más szintjére hatással van: élettelen, növényi és állati. Ha kijavítjuk egoista vágyunkat, a farkas békésen élne a bárány mellett, és a természetben senki sem támadná meg a másikat.

Mindenki számára nyilvánvaló, hogy hasznunkra válik, ha harmóniában vagyunk a természettel. Nemzedékünkben ezt a harmóniát az egész emberiségnek el kell érnie, ezért ezt a korrekció generációjának nevezik.

[274027]
Kabbala Reggeli lecke 3-ik részéből 20/11/15, “Az Utolsó Generáció”
Forrás: https://laitman.com/2020/11/the-generation-of-correction/
67 queries in 0,129 seconds.