Dr. Michael Laitman

Miért olyan nehéz a szándék megtartása?

Kérdés

Miért olyan nehéz a szándék megtartása?

Válasz

Mivel a helyes szándékkal a mi megszerzés iránti vágyunk azonnal eléri a korrekciót. Amennyiben, akár csak egy pillanatra is, mi a helyes szándékkal gondolkoztunk, akkor korrigáltuk azt a  vágyat mely megjelent bennünk abban a pillanatban, és akkor az azonnal helyettesítve lett egy új, korrigálatlan vággyal. És most, ismét el kell képzeljük az összes barátok egyesült csoportját mint egy egész egységet.

Amennyiben így teszünk, és a Reformáló Fényre aspirálunk annak érdekében hogy az adakozás tulajdonságát egy kis mértékben felfedezhessük abban az állapotban, akkor az azt jelenti, hogy ismét korrigáltuk vágyunkat, és az ismét megváltozott. Ebből az következik, hogy minden egyes alkalommal amikor elszakadok, az azt jelenti hogy valójában nem szakadok el, és nem zuhanok mélyebbre, hanem ehelyett a vágyak változnak magunkon belül és így haladunk előre!

2012 augusztus 28, Reggeli lecke 2. rész, Zohár

HZS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.