Dr. Michael Laitman

Mindenki össze van kötve egymással

Nem is érzékeljük mennyire össze vagyunk kötve egymással. Össze vagyunk kötve, mint  a különböző kapcsolatok egy teste a vágyban, a szándékban, a gondolatokban, az erőfeszítésekben, egyszóval mindenben.

Egy  rendszer attól a ténytől teljes egész, hogy ha bármelyik elemét megváltoztatod, az egész megváltozik. Ez nem lehet másképp, különben a rendszer nem lenne egy teljes egész.

Globálisnak lenni azt jelenti, hogy össze vagyunk kötve minden oldallal, minden tulajdonságunkban, mindenben. Ennek az összekötöttségnek megfelelően minden személy magában tartalmaz mindenkit. Én vagyok én és a többiek bennem vannak és ő az ő és a többiek benne vannak, és így van ezzel mindenki más is.

De mi nem javítjuk ki a rendszert magát, mi csak felfedjük a már a Végtelen Világban létezőt. Ezt az elromlás kijavításának nevezzük, de amit csak hozzánk relatívan éreztünk. Ez a látásunk és érzékelésünk korrekciója. Ha kijavítjuk a kapcsolatot és kezdjük érteni a rendszert, akkor felfedezzük, hogy nincsenek individuális elemek..

Ha közelebb kerülünk a Végtelenhez, érezzük, hogy nincsenek egyedi elemek, csak egy egész van. Minden annyira összekötött, hogy lehetetlen egyiket elválasztani a másiktól.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,654 seconds.