Dr. Michael Laitman

Sohase hagyd abba növelni spirituális vágyadat.

Ezidáig „automatikusan” fejlődtünk, mert Reshimot felébredt bennünk, és folyamatosan  húzott és tolt minket különböző célok felé. A spiritualitásban a mechanizmus különbözően működik, ott minden a te felébredéseden múlik.

Felébredtél és égető vágyat éreztél. Tehát  erőfeszítést tettél, és ennek megfelelően előre haladtál. De ha nem fejtesz ki nyomást most,  maradsz ugyanazon a helyen. A tanulási évek nem garantálják a sikert, ha ezeket nem kíséri erőfeszítés a részedről.

A normál életben mi a siker után futunk, ahogy reggel felkelünk, anélkül, hogy valaki buzdítana erre. De ez nem így működik a spirituálitásban. Még ha fel is ébresztenek, ez nem elég, Most valamit magadból kell hozzáadnod. Szert kell tenned égető vágyra a könyvekből, és a csoportból annak érdekében hogy megerősítse kezdeti impulzusodat, amelyek a barátaid vágyát használják. Ez az egyetlen út, amin  előre haladhatsz.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.