Dr. Michael Laitman

Mit látnak a kabbalisták? (És mit esznek?)

 Kérdés:

Emberek olyan kérdésekkel jönnek Önhöz, hogy mire változtassák meg a nevüket, párok kérdezik Öntől, hogy mi legyen gyermekeik neve. Honnan tudja, hogy mit válaszoljon?

Válaszom:

Nincsen semmilyen természet feletti képességem. Az élettapasztalatom alapján adok tanácsokat, és mint bárki más, néha hibázom.

Ajánlataimnak semmi misztikus, illetve varázsereje, vagy titka nincsen. Igazából senki sem rendelkezik ilyenfajta erőkkel. Olyan embereknek, mint Wolf Messingnek vannak természetes adottságaik, például látják a jövőt, azonban egyik ilyen “pszichikus” egyén sem kabbalista. Mindössze jobban képesek jelenlegi világunkat érzékelni, mint mások, de nem érzik a Felső Világot.

Én kabbalista vagyok, és látom a Felső Világot, és az ahhoz vezető utat. A kabbala tanulása alatt, abban a mértékben amennyiben a korrekció iránt törekszünk, magunkra vonjuk a Felső Fényt – a Teremtő szerető és adakozó erejét, mely korrigál minket. Még a kezdők is, akiknek nincs még meg az a képessége, hogy érezzék a Fényt, érzik ezt az erőt, és annak hatását a tanulás alatt.

Kérdés:

A kabbalisták esznek húst?

Válaszom:

Mindig is ettek.

Kérdés:

Rav. Laitman valóban egy kabbalista?

Válaszom:

Nem tudom, de azt tudom, hogy eszik húst!

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,228 seconds.