Dr. Michael Laitman

Hogyan érezzük a Körülvevő Fényt

Kérdés:

Hogyan érezhetem a közöttünk lévő Körülvevő Fényt és a befolyását?How can we feel the Surrounding Light between us and its influence?

Válaszom:

Akkor érezhetjük, ha amennyire csak lehetséges törekszünk egy közös vágyban egyesülni.- a Fény edényében. A Fény egy forrásból jön és nekünk hasonlóvá kell válnunk velükEgy adott fokon, amikor a Terető és a teremtmény egyesülnek, egy kapcsat jön létre, egy érzés keletkezik. Ezért, csak azt kell kívánnunk, hogy érezzük,  hogy egyesültünk, és ez az akarat okozz, hogy feltárjuk a Fényt.

A Fény nem változik és nem tolódik el, mi úgymond „eltoljuk” őt  Felébresztjük a Fényt, arra fordítjuk a fejüket, és ez a hatásőát vaáltja ki ránk. Felébresztjük magunkat is, hogy érezzük őt, de semmi nem változik a Fényen belül. Következésképp mi felfedezzük azt, ami mindig is létezett.Ebből áll a mi munkánk.

Egy ember számára, amikor a Teremtőhöz igyekszik, az idő nem létezik Egy ilyen eber állandóa feltár egyre igazabb képeket fedez fel maga előtt, miközben ezek a képek kétségtelenül már léteztek. Pontosabban szólva, először egy belső, információs gén (Reshimo) tárul fel az emberben, azután a munkáján  keresztül fordul át ez a Reshimo egy valóságos képbe.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.