Dr. Michael Laitman

Három referencia pont a kongresszus előtt

A Kongresszus előptt a következő három dologra kell koncentráljunk:

1. Mi tele vagyunk önbizalommal azzal a ténnyel kapcsolatban, hogy mindannyian egy jó, erőteljes és helyes környezetben létezünk, és hogy mi felfedjük az útat a kölcsönös egység és kölcsönös adakozás felé.

2. Mi minden gondolatunk erejével arra összpontosítunk, hogy megtaláljuk a kapcsolatot egymás között.

3. Mi boldogok vagyunk különlegességünkkel, és örülünk annak a speciális állapotnak és státusznak amit elértünk.

Ilyen kongresszus még nem történt korábban. Mi mindannyian érezzük ezt ama intenzitás, nyomás és kellemes felindulás által mely mindannyiunkat átitat. És mindez Felülről érkezik hozzánk. Ez egy hatalmas segítség Felülről megmutatva nekünk, hogy meg kell próbálnunk hozzáadni valamit ami még mindig hiányzik, azaz:

a. A spirituális felemelkedés örömét és beteljesültségét

b. A cél elérése irányában érzett önbizalmat és

c. a belső erőfeszítést.

Nekem barátaimmal egyetlen hálózaton belül kell egyesülnöm, annak érdekében, hogy felfedjem közöttünk azt a kölcsönös erőt, melyet “Teremtőnek” hívunk. A mi teljes munkánk, minden komoly analízis minden egyes személyen belül játszódik le, miközben kívül, a felszínen boldogságot, könnyedséget és önbizalmat kell sugározzunk. Kívül nevetésnek kell jelen lennie, és egy lángoló tűznek legbelül.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,130 seconds.