Dr. Michael Laitman

Fogadjuk el a Teremtő meghívását

Soha még a történelem során nem létezett egy ilyen erős környezet mint a mi világcsoportunk, rettentő erősen arra aspirál hogy felfedje a spiritualitást, arra készül, és minden egyes személynek megadja a lehetőséget hogy csatlakozzon, és mindebből energiát merítsen. Valóban az összes szükséges erők jelen vannak benne (a világcsoportban). Minden egyes személy képzelje azt, hogy Rabbi Yossi Ben Kisma helyében van, aki olyan nagyra értékelte környezetét, hogy nem volt hajlandó azt elhagyni bármi áron sem.

Kezdjük el értékelni környezetünket. Ez az egyetlen hely ahol képes vagyok felfedezni a spiritualitást, és az egyetlen feltétel melyet a Teremtő elém helyezett. Ez az egyetlen szabad cselekedet, semmi más nem segíthet.

Pontosan ez az ahol a “gonosz hajlamunk” el van rejtve, azaz a Machsom-nál (határvonal). A teljes probléma csakis ebben rejlik, és összes erőfeszítésünket ide kell helyezzük.

Mi most egy kritikus állapotban vagyunk! Vagy “megfagyunk” ebben a helyzetben, vagy egy hatalmas erőfeszítést teszünk és megközelítjük a Fáraó második csapását. A második csapás egy teljesen új minőségből jön majd. Mi elkezdfjük felfedni a Fáraót, az ő tulajdonságait, még mélyebben bennünk, és a Teremtő tulajdonságait azzal szemben.

A Teremtő azt mondja Mózesnek. “Gyere, menjünk együtt a Fáraóhoz!” Szükséges hogy elérjük, megértsük mindkettőt együttesen, egyiket a másikkal szemben. A Teremtő megkeményíti a Fáraó szívét hogy mi megismerhessük a Teremtő vele szemben. Ezért mondja Ő: “Gyere menjünk!” Szóval fogadjuk el a meghívást!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.