Dr. Michael Laitman

Vágyakozás A Jövendő Állapotokra

A Kabalisták különböző lelki állapotokrol írnak, amelyek olyan állapotok amiken valóban keresztül mentek. Az számit hogy mennyire akarjuk elképzelni ezeket az állapotokat, hogy mennyire akarjuk azonosítani magunkat velük. Ezek mind figyelmeztetők arról hogy hogyan adunk örömet vissza a Teremtőnek, és ennek a vágyakozásnak a segítségével felderitjük ugyanazt a cselekvéset ay Ő oldalábol is. Így szerezhetjük meg a kapcsolatot a Teremtővel: Ő ad egy embernek és egy ember ad neki.
A Kabalisták pont ezekről az állapotokrol beszélnek. Minél többet vágyakozunk irántuk, annál többet befolyásol minket a Fény vagy az erő, és annál közelebb visz minket, és egy idő után bele is vezet minket az egység állapotaiba.
Ez az egész úton keresztül folytatódik. Nem csak most történik, amikor pont kezdünk felkészülni az összekötődésnek az állapotainak a belépésére, de még később is, amikor jobban érezzük a lelki működéseket. Így vagy úgy, csakis a mi vágyakozásunk, csakis a mi MAN-unk emelkedése, a mi imádkozásunk a közös adományozásnak a magasabb állapotainak az eléréséért és a szeretetnek a revelációjának, majd az újjabb szinteknek a felemelkedését teszi lehetővé.
Ez az a felfogás amit a léleknek magáévá kel tenni a javitás végéig. Csakis ez a féle munka fogja a mi előremenésünket képessé tenni.
hd

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,136 seconds.