Dr. Michael Laitman

Irányitani a lelket

Kérdés

Személyesen valakitől, mitől függ ez a rendszer?

Válasz

Mindenben! Rendelkezünk a világ csoporttal, világ közösséggel, hogyha valaki hozzánk akar kapcsolódni, akkor már hozzánk is tartozik, mindegyikünkhöz . Ő akkor  képes felhasználni minket, az egész világ csoportot, mivel mi egy olyan közösségben vagyunk,  amely számára is egy közösség. Tehát neki pozícionálni kell magát, egy olyan módon, hogy ő állandóan felébresztést kapjon, a lehető legkisebb állapottól, akár a jótól, akár  a rossztól, teljesen mindegy milyen állapotból.

Az ember mindig érzékeny marad, minden állapotban. Ez olyan, mintha lenne benne egy gépezet, amely meghatározza a különböző érzékenységet. Ha én beállítom az érzékenységem mértékét 10 egységre, akkor az én skálám reagál  erre, de  nem reagál kisebb hatásra. Ha én 100 szorosra növelem az érzékenységet, akkor, amire reagáltam az előbbi alkalommal, most nulla : nem érzek semmit, ködben vagyok, semmit nem vagyok képes csinálni,  nem érzem az energiát és a sóvárgást, a Teremtő eltűnt az én érzékelésemből. És most, irányítsuk az érzékenységet 100 szorosan nagyobbra és lássuk, hogyan működik az emberben, valami, ami sokkal finomabb, és egy jóval fejlettebb felfogást igényel.

Így mi állandóan kell keressünk, és nem lehetséges hogy valaki egyáltalán nincs a Teremtővel kapcsolatban. Állandóan hívást kap Tőle, legalább egy gyenge bizsergést. De ha hiányzik teljesen az érzékelés, akkor az ember nem reagál a hívásra. Így kénytelen visszatérni egy nagyobb érzékenységgel, és ismét kapni fog, egy nagyobb ütést. Ha sóvárog, és kitartóan felfelé törekszik, mint a gyermek, aki megfelelően fejlődik az ő korához képest – nem kérnek tőle többet csak amennyire képes. De ha elakad 4 éves korában és nem akar növekedni 5 éves korára, akkor dupla nyomással kell rábírni a fejlődésre.

Pontosan így vezetnek miket is. Mi meg kell értsük, hogyha minden pillanatban nem érezzük a fentről érkező hívást, akkor ez azt üzeni, hogy én nem vagyok elég érzékeny, és azzá kell, hogy válljak, hogy érezzem a beavatkozást.

Felemelkedni erre az érzékelési szintre, csak a környezet segítségével lehetséges, amelynek a feltétele a kölcsönös garancia. Mi mindenkit felébresztünk a Teremtő kereséséhez! Csak kövesse és keresse Őt mindenki, hasonlóan ahhoz a  fiúhoz aki kedvesének udvarol, és mindenhol őt keresi.

BS

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.