Dr. Michael Laitman

A személy a lélek másolata

 Kérdés:

Egy alkalommal arról beszélt, hogy ugyanaz a lélek hogyan szállt vissza ebbe a fizikai világba az évszázadokon keresztül: Ábrahám, Mózes, Rabbi Simon Bar Yochai, az Ari, és Baal Haszulam. Ha jól értem Ön, és mindenki aki már átlépett a Mahszon-on (határvonal a fizikai és spirituális világok között), vagy éppen annak folyamatában van, kapcsolatba lépett ezzel a lélekkel. Ez a lélek befejezte már küldetését?

Válaszom:

Még nem fejezte be. Mindannyian egy lélek részei vagyunk. Annak könnyebb részei már átestek a korrekción, és most minket segítenek ugyanezt elérni. Fokozatosan segítenek bennünket, hogy elérjük amit ők, hogy Ádám egyetlen lelkéhez csatlakozzunk. Az emberiség minden tagja része ennek az egyetlen léleknek, az egyetlen létező teremtménynek.

Kérdés:

Mi a “kabbalista lélek”?

Válaszom:

Az a lélek, mely arra ösztönzi a személyt, hogy felfedje a Teremtőt. Igazából nincsenek másfajta lelkek, mivel amennyiben egy személy nem igyekszik a Teremtő felfedezése felé, akkor még nincsen lelke. Azonban ez az igyekezet megjelenik majd a jövőben, vagy a következő életciklusban.

Mindettől függetlenül még akkor is, ha a személynek nincsen még lelke, kabbalista szövegek olvasása illetve hallgatása felgyorsíthatja a Teremtő iránti igyekezet felfedezését, és a lélek megszerzését.

Kérdés:

Amennyiben valaki genetikailag zsidónak születik, az azt jelenti, hogy minden életciklusában zsidó lesz, illetve volt?

Válaszom:

Igen, mint ahogy ez igaz mindenki másra is. Ez azért van, mert fizikai világunk a Felső Világ lenyomata, és a személy a lélek másolata.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,673 seconds.