Dr. Michael Laitman

Túlélési stratégiák a válság alatt: pszichiátriai kezelés, antidepressziós gyógyszerek, és jövendőmondás

 Híradás:

A globális pénzügyi válság a világ minden táján súlyos hisztériába sodorja az embereket. Az emberek pánikba esnek, ahol meggondolás nélküli tetteket követnek el, hogy befektetéseiket megőrizzék. A németek a szocialista irodalomban keresik a választ, a kínaiak a kommunista párt ellen tüntetnek, az amerikaiak depresszió ellenes tablettákkal tompítják pénzügyi félelmeiket, az oroszok paranormális gurukhoz és jövendőmondókhoz fordulnak tanácsért. A világ minden táján emberek térnek be különböző vallásokba.

Válaszom:

Az ember gyenge és törékeny teremtmény. Amikor félelme támad, segítségre szorul és bizonytalan, a környezetétől vár segítséget, lehet az pszichoterápia, barátok köre, egy háború, család és így tovább. Vagy lekapcsolja magát a valóságról a kábítószerekkel, misztikus tanításokkal, vagy vallással. Ezért vált Hollywood olyan népszerűvé a Nagy Depresszió alatt.

Azonban ma az idők megváltoztak, mivel egy átmeneti periódusban vagyunk, az individualista világból a globális világba. Az egyetlen megoldás abban a forrásban található, mely képes nekünk elmagyarázni ezt az új világot, és ez a forrás a kabbala, semmi más. Ez azért van, mivel most felfedezzük az egység tulajdonságát a világban, amely a Teremtő tulajdonsága. És a kabbala tudománya az út ennek a megszerzésére.

Így a sok keresés és számtalan hiba után az emberek lassan a kabbalához jönnek. Elmagyarázhatjuk az embereknek, hogy boldogságuk kulcsa már rég a kezükben van, mint Pinokkió történetében!

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.