Dr. Michael Laitman

A “Tanár-Tanuló kapcsolat” két spirituális szint között létezik

 Kérdés:

Attól függetlenül, hogy azt mondta, szükség van egy tanárra a kabbala megértése érdekében, továbbra is van egy meghatározott érzésem, hogy nem helyes egy közbülső személy beavatkozására várni, egy közvetítőre a természet és magam között. Nem akarom azt (a kabbalát) megérteni valaki máson keresztül.

Válaszom:

Most ön olyan, mint egy gyermek, aki úgy döntött: maga akarja irányítani tanulását. Amennyiben a Teremtő megjelenik önnek, ahogy néhány különleges léleknek, mint Ádám, Ábrahám, vagy Mózes, akkor valószínűleg nincs szüksége másra – még kabbala könyvekre sem. Amennyiben azonban maga is olyan, mint mindenki más, akkor értelmetlen magában keresgélnie, mivel egyszerűen a rendszer így van felépítve.

A “tanár – tanuló kapcsolatot” nem mi találtuk ki. Ez nem egy emberi kapcsolatra vonatkozik, hanem a Felsőbb Szint és az Alsó Szint közötti kapcsolatra. Mi csak a lelkek rendszerének tulajdonságát és összekapcsoltságát használjuk ki. Nincsen más módja a spirituális megszületés elérésének.

KA

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.